اخبار داغ

برگزاری همایش تخصصی واحدهای الفینی کشور توسط پتروشیمی مارون

امروز، روز پایانی همایش تخصصی واحدهای الفینی با هدف بررسی مشکلات عملیاتی پتروشیمی‌های الفین‌ساز است، همایشی که به همت شرکت پتروشیمی‌ مارون برگزار شد. در این همایش به مشکلات عملیاتی، بهینه‌سازی و به‌روزرسانی‌های فرآیندی انجام‌شده و مدیریت و بهینه‌سازی مصرف انرژی و یوتیلیتی پرداخته شد. همچنین در این رویداد، کارشناسان و متخصصان پتروشیمی‌های الفینی درباره‌ […]

اشتراک گذاری
25 بهمن 1402
255 بازدید
کد مطلب : 983

امروز، روز پایانی همایش تخصصی واحدهای الفینی با هدف بررسی مشکلات عملیاتی پتروشیمی‌های الفین‌ساز است، همایشی که به همت شرکت پتروشیمی‌ مارون برگزار شد.

در این همایش به مشکلات عملیاتی، بهینه‌سازی و به‌روزرسانی‌های فرآیندی انجام‌شده و مدیریت و بهینه‌سازی مصرف انرژی و یوتیلیتی پرداخته شد.

همچنین در این رویداد، کارشناسان و متخصصان پتروشیمی‌های الفینی درباره‌ مسائلی همانند کوره‌های کراکینگ، جداسازی آب و بنزین، کمپرسور و مبدل اینترکولر، بخش خشک کن و هیدروژناسیون به بحث و تبادل نظر و انتقال تجربیات پرداختند. در همین راستا و در حاشیه این همایش به گفت‌وگو با مهندس سیدجمال‌الدین مؤمنی، رئیس بهره‌برداری واحد الفین شرکت پتروشیمی مارون نشستیم که در ادامه خلاصه آن از نظرتان می‌گذرد.

به نظر من تقریباً  از آن‌جایی که کشور تحت تحریم است، این تبادل نظرها می‌تواند جای حضور شرکت‌های خارجی را تا حدودی پر کند و این تبادل افکار می‌تواند بعضی از مشکلات عمومی این عرصه را حل کند. در سایه تجربیات مشترک و طرح و ارائه آن‌هاست که می‌توانیم بر موانع فائق آییم. از دیگر نقاط قوت این همایش، استقبال پتروشیمی‌ها و شرکت متخصصین الفینی سراسر کشور بود.

برخلاف همایش‌های قبلی که در ماهشهر بود، خواستیم این همایش را در تهران برگزار کنیم تا همه شرکت‌ها بتوانند در آن حضور پیدا کنند. اگر این رویداد در ماهشهر برگزار می‌شد، بی‌تردید رفت و آمد سخت‌تر بود.

خب واحدها واحدهای زنده‌ای هستند و طبیعتاً مشکلاتی به‌مرور به وجود می‌آید، اما بایستی به‌مرور مشکلات را برطرف کنیم. این مهم تنها با تبادل افکار و ایده‌هایی که سایر پتروشیمی دارند و برگزاری چنین همایش‌هایی که فرصتی برای تعامل همه فعالان این عرصه است، میسر می‌شود. ایده‌هایی که در اینجا مطرح می‌شود، قطعا با کمک کارشناسان پخته‌تر خواهد شد و در آینده به‌کار خواهد آمد.

بیش‌تر مباحث مطرح‌شده، در قسمت hot section یا قسمت گرم واحد بود و بیش‌تر موانع هم در این بخش بود، موانعی مثلا درخصوص تشکیل کک یا مثلاً تولید استیم یا تولید بخار یا هدررفت آب در ناحیه hot section . این‌ها مهم‌ترین محور بحث‌ها و تبادل نظرات بود. گفتنی است در هم‌اندیشی شرکت‌کنندگان، موارد دیگری هم مورد بحث قرار گرفت مانند مشکلاتی که در خشک‌کن‌ها و کاتالیست‌ها و فیلترهای واحدهای الفین‌ها وجود دارد. مجموعه گفت‌وگوهایی که انجام شد، بسیار مثبت و پربار بود و طبق نظرسنجی انجام‌شده اغلب افراد رضایت داشتند.

در پایان مایل هستم از جناب آقای دکتر امرایی، مدیرعامل شرکت تشکر ویژه کنم که به‌راستی با دیدی مثبت به این عرصه نگاه می‌کنند و برگزاری چنین رویدادهایی ارزشمندی تنها با حمایت‌ها و پشتیبانی‌های ایشان ممکن می‌شود. همچنین از روزنامه‌ «آسیا» سپاسگزار هستم که امکان این گفت‌وگو را فراهم کرد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *